Web Applicaties

Home / Producten / Web Applicaties

Het ontwikkelen en realiseren van webapplicaties zoals een online databank, nieuwsbriefmodule of enquêtesysteem is een van onze specialismen. U kunt rekenen op ruime ervaring, uitgebreide kennis, een creatieve invalshoek en het echte meedenkwerk, ook op het vlak van kosten.

Zo gebruiken we componenten opnieuw om de kosten te drukken, als dat mogelijk is. En ook niet onbelangrijk: onze klanten genieten van lage hostingkosten en gratis updates die we automatisch doorvoeren. In de loop der jaren hebben we een aantal applicaties doorontwikkeld tot pasklare oplossingen voor specifieke doeleinden. Ontdek ze hieronder.

Ontwikkelen van websites

U levert het design aan en wij bouwen in slechts twee weken een complete website met ingebouwd cms. 

Wordpress

Formatics bouwt, ontwerpt en ondersteunt ook websites gebaseerd op het populaire blog platform Wordpress. WordPress is doorontwikkeld en is ook uitstekend te gebruiken als een Content Management System (CMS): een systeem waarmee de website up to date wordt gehouden. Oorspronkelijk is WordPress ontworpen als software waarmee men een blog kan bijhouden. WordPress combineert statische pagina’s met dynamische vernieuwende berichten en is daarom uitgegroeid tot een populair systeem.

Online nieuwsbrief

Een kant-en-klaar nieuwsbriefsysteem dat zeer intuïtief in gebruik is. Een professionele online nieuwsbrief versturen was nog nooit zo eenvoudig.

Online enquête

In een mum van tijd zetten wij een enquête of inschrijfformulier online op uw website of integreren het in uw e-mail. Alle verzamelde gegevens kunnen online en via een te downloaden Excel-sheet worden ingezien.

Vrijwilligers vacaturebank

De vrijwilligersvacaturebank is een algemene voorziening die de bemiddeling tussen non-profitorganisaties of vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers eenvoudig en overzichtelijk maakt.