Wordpress

Home / Producten / Web Applicaties / Wordpress

WordPress is een programma waarmee de gebruiker op eenvoudige en intuïtieve wijze een website kan bouwen. Een website bouwen met WordPress mag dan eenvoudig zijn, als je zelf niet de nodige kennis in huis hebt, kan je natuurlijk wel wat hulp gebruiken.

Waarom Wordpress?

WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak. Met WordPress als CMS doet u zich niet onder van grote, bekende merken. De websites van Radio 538, The Voice of Holland, NRC zijn voorbeelden die gebruik maken van WordPress. De lijst gaat zo nog wel even door. Door de grote community en zelfs een eigen tijdschrift is er ook veel diepgaande uitleg te vinden over de werking voor gebruikers en content beheerders.

Snel en goedkoop een site

Er zijn talloze mogelijkheden met een WordPress website. Van bloggen tot uw boodschap met video’s weergeven, het kan allemaal. Ontelbare designs, plugins en andere handigheidjes, worden voor u geselecteerd. Dit maakt WordPress de geschikte keuze voor nagenoeg iedere website.

Benieuwd naar de kosten van een WordPress website?

Voor elk budget kunnen wij met WordPress een mooie oplossing bieden. Neem /contact met ons op óf vraag direct een offerte aan!